TRETTIOFEMTE INLÄGGET

Ja jag vet inte riktigt hur roligt det egentligen var att blogga.

Dock så borde jag ju fortsätta tills jag får 47 inlägg, så jag ska tänka på den saken.

Hälsningar Biffen.


TRETTIOFJÄRDE INLÄGGET

Hinner inte blogga nu, måste sätta upp avspärrningar.


TRETTIOTREDJE INLÄGGET

Fan va julen suger.

TRETTIOANDRA INLÄGGET

Ja eftersom det är TISDAG så tänker jag lägga upp dagens JÄVLA hjälte. från igår. Gårdagens jävla hjälte alltså.

Har ni någonsin bott i en lägenhet och spelat lite musik för er själva? Man kanske måste ha TVn på ganska hög volym för att det är en bra actionfilm och man vill kunna njuta av ljudet?
Då finns det människor som HAR mage att knacka på din dörr och försöka få dig att sänka volymen. Dessa människor är halvmänniskor som inte förtjänar sin lägenhet. Om alla dessa halvmänniskor hade gett sina pengar och sin lägenhet till oss fattiga så hade vi levt i en bättre värld där ljudet av bra actionfilmer ekar genom kvarteren.
Flytta ut på landet om ni vill ha det tyst. Det här är en bostadsrätt, vi får liva hur mycket vi vill och när vi vill.
Jag skulle vilja kalla dom här människorna för JÄVLA PACK och hylla någon som faktiskt gör något åt saken istället för att bara sitta och klaga på sin blogg.
Dagens hjälte vill vara anonym, så vi kallar henne för Basically-its-a-fascist-thing-wonderwoman och oftast så ser man bara skuggan av henne på natten. Även om hon är snabbare än sin egen skugga.

http://dagbladet.se/nyheter/sundsvall/1.400862

När grannen bad den 21-åriga kvinnan att sänka volymen på stereon ilsknade hon till. Hon tog ett gevär, ringde på grannens dörr och hotade att skjuta henne. Sedan slog 19-åringens pojkvän sönder grannens bil.

TRETTIOFÖRSTA INLÄGGET

Jag börjar sakta men säkert tröttna på att blogga, så kul var det inte i längden och jag tror jag satte mig på lite för höga hästar när jag trodde att jag skulle kunna hålla uppe minst 1 recension om dagen.
Jag tänker därför göra om schemat.


Måndag - Dagens hjälte
Onsdag - Dagens film
Fredag - Dagens vin
Lördag - Dagens film
Söndag - Dagens man

Vi testar det och sen så ska jag försöka skriva lite mer alldagliga saker som t.ex "Idag drack jag te och lyssnade på en ny låt" eller "Idag åkte jag till stockholm. Det var kul."

What else is new?

Ingenting. Everyday is just another town.

TRETTIONDE INLÄGGET

Ursäkta förseningen, men jag har viktigare saker för mig än att hålla på å blogga hela tiden.

Gårdagens man: Houman Sebghati



Houman började rappa som 15-åring när hans klasskamrat Eye N'I fick honom att skriva texter på engelska.
Hans intresse för rapp blev aldrig så djupt, men i 18-års åldern blev han återigen dragen med till att rappa när ett par polare från HÄSSELBY och hiphopkollektivet DRUNKEN RHYMIN som bestod av bland annat Magro och Big Fred.
Sedan tonåren hade dessa två rappat med den store KEN RING.

1998 blev Ken Ring stor, den historien tänker jag inte ta, det väsentliga i historien är att Ken tog Houman med sig till toppen. Houman hade vid den här tiden en grupp med Magro som hette "HOUMAN OCH MAGRO". Efter millenniumskiftet så avbröts kontakten med Ken Ring. Houman sa i en intervju på P3 att Ken hade "Slagit honom på käften", och 2002 så inledde Houman ett seriöst förhållande med en ung kvinna från hässelby vid namn Diana Ring. Kens Syster.

Ken gjorde låten "Jag ser han" som egentligen bara består av ett beat och att Ken svär, kallar Houman för "En jävla horunge" och hänvisar till ett slagsmål där Houman ska ha förlorat en tand. Houman svarar med låten "Hycklaren" där han ifrågasätter Kens gangstaimage och intelligens. 2003 flyttade Houman till Nya Zeeland med Diana.

Houman är egentligen väldigt ointressant, jag bara kände att en svensk rappare måste få bli dagens man någon gång också.

RSS 2.0