SJUGONIONDE INLÄGGET

Trodde ni inte att det fanns en baktanke med att jag skippade dagens film i torsdags? JAG HAR JU FÖRBERETT ETT MASTODONTINLÄGG SÅKLART ERA SVIN.

Lördagar är ju den värdelösa dagen där det alltid är ett nytt dagens för att jag inte kan komma på något bättre. Så jag kör på.

Är det inte alla mäns dröm att bara ha ett risigt skägg, lukta as och rida runt i en svettig öken, från stad till stad och härja på lokalpuben? Idag kommer vi gå igenom hur man bäst lever sitt liv som Cowboy.

Dagens tema: Cowboys


Antingen ska du ha ett slitet risigt skägg eller en tjock musche. Stora byxor och ett lasso. Vissa cowboys har gevär, men det suger, man ska ha två stycken puffror som William H Bonney. Du ska helst ha en stor häst som inte är skotträdd. Om den är skotträdd så finns det en stor risk att du blir avkastad när du pepprar röskinn.

Du ska egentligen kunna spela ett stränginstrument som Banjo, fast det här är inte speciellt viktigt. Dom flesta Cowboys spelar inte instrument alls utan sitter bara och  lyssnar bara på töntarna som spelar. Förmodligen räknar Cowboyen pengar att köpa kvinnor för, eller så spelar han poker eller dödar någon ute på gatan.


Det här är fel. Cowboys och Indianer dödar varandra.

Schysst bräda, inget skägg, skämtCowboy. Skulle överleva 5 min i vilda västern.


Världens bästa Cowboyfilm är såklart Young Guns med Emilio Estevez och Charlie Sheen.

-The rumor says that you've killed a man billy, you dont seem like the killing type?
-Yeah billy, what'd you kill him for?
-.....He was hacking on me





Vi avslutar inlägget med en ny låt som jag gjorde under mitt liv som Cowboy.


SJUGOÅTTONDE INLÄGGET

DAGS R DAGENS VIN! IDAG ORKAR JAG! IDAG KAN JAG!

Dunavar

VINTRUTARNAS absoluta favoritvin när det kommer till vita viner. Av vissa kallat "fyllevinet" och av andra kallat bara "dunavar". Ordspråket "En flarra dunavar garanterar en bra kväll" är absolut inget påhitt som är taget ur tomma luften.

Land Ungern
Distrikt Ungern
Pris 55 kr
Alkoholhalt 12,0 %
Färg Blek, ljusgul färg, ser ut som piss ungefär.
Doft Luktar lite halvruttet, så att man kan tro att det är något fel med det fast det inte är det.
Smak Det mest lättdruckna vita vinet som finns på systembolaget, smakar nästan som vatten.
Användning Serveras direkt på flaska som du sen halsar. Flaskan är som gjord för att hålla i och dricka ur. Drick tills du själv stupar eller stöp ner någon annan.
Vintrut Ja det säger ju sig självt att man inte får någon vintrut av vitt vin. Den enda vintruten du får är av det röda vinet som du smakar av någon annan.
Brudmagnetism Det här är det perfekta vinet om du vill få omkull henne ikväll. Så lättdrucket att hon knappt märker själv hur mycket hon dricker.



SJUGOSJUNDE INLÄGGET

Dags för dagens film igen då..

Jag orkar fan ingen film idag, jag längtar efter fotboll.






SJUGOSJÄTTE INLÄGGET

Dagens goda gärning är redan klart, den gjorde jag idag.

Jag skulle åka och möta min syster i Sthlm för att ta emot en hund (hon bor i eskilstuna så vi skulle mötas halvvägs) men eftersom min mor är så snäll så lovade hon min syster att jag skulle åka hela vägen till Eskilstuna istället. Oerhört rart.
Jag tog min ipod, två påsar godis, en cola och körde mot eskilstuna. Rätt igenom köerna i stan, rätt fram när jag skulle svänga och efter ett tag kom jag på att bästa tidsfördrivet när man kör bil är att skicka sms och titta på vänner på ipoden (vägen är ju ändå rak och jag har farthållare).

I eskilstuna finns det en bok med roliga bilder på kaniner som tar livet av sig:






Hunden:

SJUGOFEMTE INLÄGGET

DAGENS HJÄLTAR!!!!


Hej jag heter niki, och jag är helt rutten.
Sitter med studier uppe i Arnnästet, blir helt mosig i prutten.
Åh jag har bara tre FPS kvar.
Jag önskar att all mat vore brebar.
Här inne luktar fortfarande klor

Men vi älskar dig ändå.



 Hej jag heter Edvin, och jag har bara ångest.
Helst vill jag bara häcka, på myp2p.eu
Varför tjatar ni alltid på mig?
 Låt mig vara ifred.
Fy fan va du är svår
Men vi älskar dig ändå.


Edvin, hans flickvän Elin och Niki bor tillsammans i en lägenhet i Norrtälje. Niki försöker plugga komvux för att överleva i den här djungeln, och edvin lever mest på sina sparpengar från JULTIDNINGSFÖRLAGET och ser på fotboll via webben. Hans favoritlag är Juventus och Real Madrid. (tror jag, egentligen så chansar jag bara).
Dom är ganska nyinflyttade i lägenheten. För några månader sedan bodde dom i vad vi kallar "Bunkern" hemma hos niki och hade företag ihop. Jag har aldrig listat ut vad som hände med det där, men ett par jobb och kronor fick dom allt.
 I bunkern hängde vi alla. Det fanns ett rockband (läs: tv-spelet) där som gjorde att det helt enkelt blev värt att varje helg sniffa klor för att få spela detta underbara spel tillsammans med sina vänner och sitt underbara rövin.
När dessa människor vill göra någonting så blir det alltid lite extra. Ofta går det till så att jag, min vän Adam och Mattias gör saker och försöker få med dom här jönsarna trots att dom inte vill. Men när dom väl vill så blir det genast lite roligare och man känner att man kan dö lycklig. Framförallt så är det jävligt roligt att vara i deras lägenhet när dom inte vill det.

Eftersom historien om dessa individer är så lång så nöjer jag mig med händelsen som gjort dom till dagens hjältar.

Igår vid mitt besök på Komvux i Norrtälje så gick det inte så bra, jag gick in, fick inte skriva in mig, gick ut och insåg att bilen vägrade starta. Väl förberedd på det här så ringde jag min vän edvin för att se om han kunde komma med sin bil och hjälpa mig starta den med startkablar och det gjorde han! Efter ungefär 10 min kom vi på hur man öppnade motorhuven, och efter ytterligare 10 minuters grubblande så kom vi på att sladden som ska sitta på batteriet inte satt där. Niki och Edvin drog vidare och jag skrev in mig på ännu en förmodligen misslyckad komvuxtermin.

Vi älskar att ni inte är som alla andra.

SJUGOFJÄRDE INLÄGGET

Per says:
hajar inget
Per says:
 ligger vatten över hela golvet i hallen och på köksbordet står en semla med lite bitmärken i när jag kommer hem

SJUGOTREDJE INLÄGGET SJU

http://sincerelyyours.se/video/yours00novantanove.html

SJUGOANDRA INLÄGGET SCHUGOANTRA

DAGENS KVINNA

Solbrith Rönnqvist

Solbrith är något som kallas "fjärrskåderska", dvs hon svarar på frågor hon inte har någon aning om. På hennes hemsida kan vi läsa detta:

Hej du har kommit till fjärrskåderskan Sol Briths hemsida, (dotter till Saida Andersson). Med 30 årig vana i branschen och har tidigare haft egen spalt i Hemmets Veckotidning. Nu medverkar jag varje vecka i Aftonbladet Söndag.

Jag svarar även privat brevledes på dina frågor om:

Framtiden
Försvunna människor och djur (ej katter)
Drömtydning
Lyckotal och vinstchanser
Ibland även "spökerier".

                       *OBSERVERA*

Förlorade föremål besvarar jag endast brevledes genom Aftonbladet Söndag. Jag tar inte emot förfrågningar i gästboken, ej heller via e-mail. Du är däremot Hjärtligt Väkommen med ett brev, eller ett vykort. Per telefon besvarar jag enbart frågor om försvunna människor och djur OBSERVERA ej katter, ormar, spindlar och leguaner.

Det här säger väl egentligen allt om den här människan. Men varför svarar hon inte på frågor om katter, ormar spindlar eller leguaner per telefon? Det är så underligt att jag inte ens kan komma på något roligt skämt om det. Jag har aldrig själv testat att fråga henne något men hon verkar ju ha rätt i många frågor om man ser på alla tack brev hon har fått på hennes hemsida (även om möjligheten att hon skrivit dom till sig själv finns). Men det som fascinerar mig mest är alla dessa frågor som hon får. Ta till exempel den berömda korv-frågan:


 Det här är en helt ny värld för mig, den är fascinerande och vacker och hon är helt klart en vinnare.



KAN NÅN HJÄLPA MIG ATT HITTA MIN FRUS VIGSELRING?!!?!?

http://www.giftedones.net/solbrith.htm

SJUGOFÖRSTA INLÄGGET (börjar bli svårt att stava nu)

Jag vet fortfarande inte vad jag ska skriva om på lördagar, dagens historia suger ju.
Dagens Annika Norlin?
Dagens ris? (hela den här bloggen är ju ett ris så det lär gå bort)
Dagens foruminlägg?
Dagens 47?

Lördagens 47:


Fotograf under Hammarby-Gais 2008

SJUGONDE INLÄGGET SCHUGONDE

Äntligen dags för DAGENS MAN igen!



Billy Ohlsson, född 13 januari 1954, är en svensk fotbollsspelare och brandman men jobbar även som expertkommentator för Tv4. Yngre bror till Kenta Ohlsson.
Billy är Bajens främsta målskytt genom tiderna med sina 128 hammarbymål varav 94 stycken i allsvenska matcher, och 1980 samt 1984 blev han allsvensk skyttekung.
Numera hör man Billy i sändningar från TV4 i samband med La Liga, Fotbollsmåndag & Svenska Cupen.

Varför ska då Billy få äran att bli dagens man?
Förra året började ryktena om att Billy gjort sin sons flickvän på smällen. Hans son ska efter det här ha bytt efternamn och sagt upp bekantskapen med sin far.

Både Kenta och Billy Ohlsson var bra spelare på sin tid. Kenta rankades något högre än Billy, och var tongivande i 70-talets haschgeneration tillsammans med Matte Werner. Billy Ohlsson har emellertid spelat internationell fotboll ihop med Johan Cruyff, vilket smäller ännu högre. Vad gäller samlagen med sonens flickvän så utgår vi från att detta är sant.






NITTONDE INLÄGGET NIDDONTE

20 februari på HOVET.

Va där eller sug.





ARTONDE INLÄGGET ADERTONDE

Ja vad var lördag nu igen då... Dagens historia... Vad tänkte jag egentligen när jag skrev upp det på schemat?

Vi får ta det senare, jag måste bajsa.

SJUTTONDE INLÄGGET SJUDDONTE

DAGENS VIN

Vin var en populär dryck, det är den nu med. Du är ett lika stort hot mot svensk kultur som IOGT.


Vad vore det första dagens vin inlägg utan VINTRUTARNAS absoluta favorit MAURO?

Dagens vin: Mauro

Jag hittar ingen jävla bild på det här vinet, så ni får fråga efter det på bulan eller beställa det via nätet.

Land Italien
Distrikt Salento
Alkoholhalt 14,0 %
Färg Mörk, röd färg.
Doft Luktar som en riktig jävla fylla ska göra. lite halväckligt, samtidigt som det är den där doften man inte vill känna när man vaknar upp på en bänk i Enskede.
Smak Smakar lite som ett rövin ska smaka, inte för gott, utan lagom så man inte dricker det för snabbt. Men helt klart det mest lättdruckna rövinet på systembolaget.
Användning Behöver man ens svara här? På systembolaget står det: Serveras vid cirka 16°C till rätter av griskött, eller till inte alltför smakrika rätter av lammkött. Jävla skitsnack säger jag. Drick det tills du stupar.
 Vintrut Ger den PERFEKTA vintruten. Mörkröd på insidan av munnen, svarta tänder och lite ljusare röd runtom.
 Brudar Eftersom brudar oftast dricker vitt vin så är det här inget tips om du vill supa småtjejer under bordet. Men om du prompt ska locka dom med rövin så är nog Mauro det mest lättdruckna.

SEXTONDE INLÄGGET SEKSTONDE

Torsdagen firar vi med en EP, Gamla, Nya och andras låtar.

Lurken Wahlberg
- Lyrics and inspiration
Teddybjörnen Fredriksson - Guitar and vocals

www.myspace.com/fallsessions

VINTRUTARNA FUCKING KILLS.

FEMTONDE INLÄGGET FEMDONTE

OCH SÅ VAR DET DAGS FÖR DAGENS JÄVLA FILM.

Sitter och funderar här på om det är dagens youtubefilm som gäller eller om man ska ta en långfilm.
Recensioner är verkligen inte min grej, så det här blir lite utav en utmaning.

Dagens film:

Kids

En fantastisk white trash film som innehåller allt en bra film ska ha. Sex, våld, hiv och droger.

Kids är en film av Larry Clark.
Jag skulle nog kalla det den mildaste av hans filmer, som alla är fantastiska. Eller Wassup Rockers kanske är mildare, hursomhelst så är det två helt olika filmer så det var ju rätt meningslöst att jag nämnde den överhuvudtaget.

An amoral, HIV-positive skateboarder sets out to deflower as many virgins as possible while a local girl who contracted his disease tries to save his next target from her same fate.

Det jag uppskattar i Larrys filmer är att man får många olika känslor samtidigt. Man får lite mysångest, man blir lite peppad när dom åker skateboard och spöar folk samtidigt som man blir lite äcklad av dom sjuka sexscenerna som nästan är jämförbara med mjukporr eller snuff-filmer (klargörande: Jag har aldrig sett en snuff-film.).

Antagligast så har väl dom flesta redan sett den här filmen då den är gammal, men det jag vill genom dagens film är inte att tipsa om nya filmer utan att se filmer igen och titta efter andra saker som du tittade efter när du såg den för första gången. SÅ GÖR DET NU.


Well, I've been a disclaimer for twenty-four years
Poor mother drowned in a pillow of tears
Im well known in story, famous in song
The black sheep, the blemish, the one who went wrong

FJORTONDE INLÄGGET FJORDONTE

Ursäkta förseningen, men det tog hela jävla dagen att försöka göra goda gärningar.

Hela dagen började med att jag gjorde mig själv en god gärning genom att sova en timme till.
Efter jag ätit, duschat och förhoppningsvis borstat tänderna så åkte jag till sportcentrum i norrtälje för att där supporta min vän Edvin när han åkte skridskor.

Edvin


Efter det var gjort så kände jag inte speciellt mycket. Jag sparkade i plexiglaset så jag fick ont i foten och sen så var det inte så mycket mer med det.

Efter att jag gjort detta så åkte jag med hem till Edvin, Niki och Elin A.K.A BAJSHÅLAN och hjälpte min vän Niki.

Niki


Niki var i stort behov av mat, och där såg jag självklart min chans till dagens goda gärning.
Jag åkte iväg och handlade mat åt min gode vän och nog blev han mätt alltid.
Jag märkte dock när jag åkt därifrån att jag råkat sno växeln, så jag vet inte hur god gärningen var.

Nej dagens största goda gärning var nog att jag inte stal den här skepparmössan.


Jag hjälpte också två (2) hushåll att bära ut soporna och kasta dom i sitt sopnedkast/soptunna.


Dagens film kommer inom kort.

TRETTONDE INLÄGGET

jag har fortfarande inte gjort någon god gärning, sitter och grubblar på vad kan vara..

Lämna växel över i kassan när jag handlar en korv?
Hjälpa en tant över vägen? (det blir ju jävligt omständigt att hitta en tant som behöver hjälp så det går bort)
Jag ska bege mig ut på byn snart, jag får hitta på något då och rapportera sen ikväll.

Nu ska jag bajsa så ses vi i aulan sen.

TOLFTE INLÄGGET TOLVTE

Kom och tänka på en sak. Jag har varit inskriven på komvux varenda termin sen jag slutade skolan. Inte för att komvux glömt att skriva av mig utan för att jag skrivit in mig igen varenda termin och tänkt "Nu kör jag!".
Det var 4 år sen..
Lägger man ihop mina gymnasieår och mina komvuxår så har jag nu pluggat gymnasiet i 6 år.

Lycka till med studierna Dafen och Jonas Lommerdal!

ELFTE INLÄGGET ÄLVTE

Inspirerad av min musiksession och two gallants så blev jag tvungen att göra en ny låt.
Mycket går att göra med Synthtrummor och Two Gallants i bakgrunden.

Teknikarstan


Imorrn är det dags för dagens goda gärning... Jag undrar vad jag ska göra?

TIONDE INLÄGGET MASTODONTINLÄGG

Ett helt meningslöst inlägg egentligen, men vilka inlägg är inte det?
För er som är not much of a music fan så kan ni ju sluta läsa direkt.
Ikväll är det musikens och Youtubes dag. Det är snöstorm, jag känner inte riktigt för att göra någonting och jag kan ändå inte göra någonting eftersom däcken på bilen suger.

Vi börjar med Two Gallants. Ett bortglömt saddle-creek band som jag har blandat ihop med Cold War Kids sen jag hörde dom första gången för ett par år sedan. En god vän (gaffper.blogg.se) började lyssna på Two Gallants för ett tag sedan och jag hittade tillbaka. Så nu gör vi inte så mycket annat än att lyssna på det här bandet.
Här ser vi de två stövlarna framföra sin låt The prodigal son. Så jävla bra bara.

Two Gallants - The Prodigal Son


Nummer två med Two gallants heter Nothing to you. Jag är väldigt förtjust i tredje versen i just den här liveversionen.
I originalet sjunger han egentligen:

And I followed you into the party
That no one invited me to
But alone I made love to my 40
And played make-believe it was you


Ni hör ju hur töntigt det där låter. Så mycket bättre att ramla nerför trappan och spy i sin sko.



WELL I COME FROM THE OLD TOWN BABY
WHERE ALL THE KIDS ARE CRAZY
IF I REMAIN THEN IM TO BLAME

BUT IF YOU SHOULD EVER NEED ME
ILL GO WHERE'ER YOU LEAD ME
ITS ALL THE SAME
THE SAME OLD GAME

Two Gallants - Steady Rollin


Vad är det med band som bara har två medlemmar?
Här ser vi White Stripes spela sin låt The truth doesnt make a noise. Lägg märke till hur disten från guitarren fortfarande är kvar när han sätter på den efter att ha spelat på ORGELEN (orgeln, orgel, organet).

The White Stripes - The truth doesnt make a noise


Vad vore en youtubekväll utan Bright Eyes?
Här ser vi en ung Connor spela Lets not shit ourselves, förmodligen väldigt påverkad av dryck eller knark, men vad vore han utan sin ångest och sina droger?
Att lägga märke till: Människorna som lyckats ta sig upp på scenen och gör olika konstiga saker. Connor som snubblar på högtalaren, drar ut sladden till guitaren, höjer till högsta volymen så att folk får hålla för ögonen (man måste inte spela några ackord för att det ska bli fett, det är ju bara att köra), spela helt i otakt och bara vara på topp hela låten.
Indie när den var som bäst:

Bright Eyes - Lets not shit ourselves


Jag avslutar mitt förmodligen enda musikinlägg (eftersom det ändå inte är någon som uppskattar dom förutom jag själv) med lite Fleet Foxes och Tiger mountain peasant song live i london.


NIONDE INLÄGGET

Och så länge fick man ha snö.... Jesus Christ this country needs a hero...

ÅTTONDE INLÄGGET

Klockan är 00.00, och det är dags för ..1!!1.11"!"#%%%%CAN I GET A GOT DAMN TIMPANI ROLL"!#!!!!111"#******* DAGENS HJÄLTE!!11111

Eftersom det är första gången jag skriver dagens hjälte så kommer det bli väldigt likt dagens man/kvinna. Skillnaden är att dagens man/kvinna saknar kriterier, dom behöver alltså inte ha gjort något speciellt. 

Dagens hjälte ska ha:
Gjort något för världen, antingen något gott eller något ont.
En annan regel är att jag måste skriva varför jag tycker att han/hon/det är dagens hjälte, annars vore det ju helt meningslöst.

Nu till dagens.

Chuck Bass

Den egentliga stjärnan i serien Gossip Girl, och jag ber om ursäkt i förväg till er som inte följer serien via CYBERSPACE.

Motivering: Jag har egentligen ingen speciell händelse eller god gärning som han har gjort. Jag tyckte bara det kändes så RÄTT att Chuck ska få förstaplatsen i hela den här hjälte-serien, och vips så var han där. Han ger mig precis vad jag vill ha i varenda avsnitt av den här egentligen trista tjejserien och han slutar aldrig att överraska. Skulle man göra om alla glädjetårar och all glädje den här individen har gett mig till... något annat.. så.. Ja.

Chuck bass är en riktig livsnjutare som egentligen skiter i allt. Även om han har en liten crackcrush på Blair Waldorf som är en mer eller mindre betydelselös person i den här serien. Förutom Blair så är det whisky, brudar och pengar som gäller, kommentarer som får tapeterna att rulla längst med väggarna och en odödlig frilla. Jag låter den här inforutan samt en Youtubefilm berätta resten av historien om Chuck Bass

Current song playing on iPod: “Guilt By Association” by Louis XIV
Current Book on the nightstand: Rules of the Game by Neil Strauss
Ideal Vacation Destination: Turks and Caico
Childhood Crush: Catherine Deneuve
Favorite Afterschool Activity: Drinking at The Palace
Favorite School Subject: French (the language of love)
Favorite Website: New York Times
Favorite Food: Foie Gras
Favorite Video Game: Assassin’s Creed
Favorite Magazine: GQ
Favorite Reality Show: The Girls Next Door
Phone of Choice: Motorola Q
Dream Job: Future CEO of Bass Industries. Don’t you just love nepotism?
Lives with: dad, Bart, a NYC real estate tycoon and fellow womanizer
Likes: Scotch, limos, hotel suites, the Knicks, sushi, parties, jetsetting, silk pajamas, New York Philharmonic, bottle service, fedoras Dislikes: Subway/public transportation, bubble gum, cheap wine, paper plates and plastic utensils, any borough but
Manhattan Girlfriend: prefers not to be tied down
Favorite fashion accessory: his signature scarf
Favorite places in New York: Madison Square Garden, The Palace Hotel, Beatrice Inn, the Frick Collection, Cornelia Day Resort, the Carousel in Central Park
Favorite Music: T. Rex, The Stooges, Mark Ronson, Sex Pistols, M.I.A., The Velvet Underground, Tokyo Police Club, Louis XIV,
Interpol Favorite Authors: Marquis de Sade, Christopher Marlowe, Anthony Burgess, Johann Wolfgang von Goethe, Neil Strauss, Oscar Wilde
Favorite Movies: Crimes and Misdemeanors, Battle Royale, Boogie Nights, The Cabinet of Dr. Caligari, Requiem for a Dream, Before the Devil Knows You’re Dead, Cries and Whispers
Favorite designers: Paul Smith, Comme de Garcon, THECAST, Marc Jacobs, Ted Baker
Favorite TV Shows: The Wire, Dexter, South Park, Little Britain, MTV Cribs, The Fresh Prince of Bel Air, Mad Men, Nip/Tuck, The Tudors
Heroes: the greatest businessman of all time, Hugh Hefner
Motto: “I am Chuck Bass”
 

SJUNDE INLÄGGET

I väntan på den stora kärleken så kan jag inte göra annat än att bocka och buga åt ett inlägg av Per Rydberg på världens bästa forum.

Om det inte är jag som skriver inlägget så kan det ju inte räknas som ett dagens-inlägg väl? Hur som helst så skiter jag ju i det.

Martin Dahlin



Där står han med bra bränna i en schysst v-ringad. Har aldrig haft något problem med Martin Dahlin trots att han är neger. Under VM 94 var det folk som räknade bort Dahlins mål enbart pga hans hudfärg. Det gjorde inte jag. Jag gladdes åt bronset.

SJÄTTE INLÄGGET

Vissa känner ångest när dom går upp 14.00 en måndag, jag känner hemlängtan.

Jag har ju gjort bort mig, vad fan ska jag BJUDA på idag nu när jag redan sumpat dagens kvinna?

Här är bagarn och HANS kvinna ifall någon blir LYCKLIG. Själv måste jag dricka frukost.



FEMTE INKLÄGGET

gaffper.blogg.se hälsar att drycken ÖL förtjänar ett eget inlägg.

FJÄRDE INLÄGGET

Eftersom det är premiärdag så måste man ju starta bloggen med lite inlägg så jag bah kör.
Nu har jag kommit på precis hur jag ska hantera den här JÄVLA bloggen. Det ska jag göra med ett Dagens-schema.

Söndag - Dagens man
Måndag - Dagens kvinna
Tisdag - Dagens hjälte
Onsdag - Dagens goda gärning (vilket betyder att jag måste ut och göra en god gärning varje onsdag, men annars är det välkommet att maila in goda gärningar till [email protected])
Torsdag - Dagens film
Fredag - Dagens vin (vad annars?)
lördag - Dagens händelse

Jag kör på det där schemat sålänge, kommer jag på något bättre så lägger jag självklart in det på SCHEMAT.
Eftersom jag SKITER i att det fortfarande är lördag så lägger jag upp dagens kvinna direkt. Hon borde bli årets kvinna egentligen men eftersom jag inte har någonting som heter årets kvinna så blir hon dagens kvinna.
Det blir ett långt inlägg det här, jag hoppas ni orkar läsa det för det ÄR helt klart VÄRTH det.

Dagens kvinna: Margaretha Falkudd 1928-2001



Maggan började sin karriär som lärare på markbackens skola i Örebro. Rykterna säger att hon blev avskedad pga sexuella trakasserier genom att visa sina elever hur en ren och sann kropp skulle se ut, men enligt hon själv var hon förföljd av skolan och myndigheterna pga hennes kristna värderingar. Eftersom hon fick sparken på luciadagen så var hon inte sen med att identifiera sig med martyren Sankta Lucia.

Efter att hon fått sparken på skolan så började hon lämna krista och högerextrema budskap på sin telefonsvarare eftersom hennes insändare till tidningarna gång på gång refuserades. I meddelandena uttryckte maggan sig starkt nedsättande mot allt och alla, men främst dom som visade tecken på svaghet, ofta i besynnerliga, rashygieniska och kvinnofientliga ordalag.
Ofta uppkom »predikningarna« av något som Maggan upprörts av på teve, t.ex när hon under ett handikapp-OS spydde sin galla över »dessa undermänniskor«, som tydligen helt saknade värde i hennes ögon. - Ut med utlänningar, homosexuella och andra kriminella ur vårt Sverige!

 I mitten av 1980-talet bildade Margaretha Falkudd Svenska Patriotpartiet, som i det då aktuella riksdagsvalet erhöll tre röster. På ett vykort kan man läsa partiets raka program. Lägg märke till hur FANTASTISKT hon använder STORA bokstäver..

»Svenska Patriotpartiet SPP vill att
* Sverige åter ska bli KRISTET med BIBELN och 10 GUDS BUD som RÄTTESNÖRE i skola, hem och samhälle.
* ALLA ska behöva betala ENDAST 1/3 av lönen i skatt. Inga avdrag eller bidrag och därför ingen rundgång.
* ALLA GIFTER inom jordbruk och annorstädes ska STOPPAS - NU! SKYDDA människor, djur och natur! Lantbruksmaskiner ska ägas av byalag.
* VIVISEKTION och andra DJURPLÅGERIER såsom trånga burar och bås, travlopp, nöjesjakt och nöjesfiske osv. ska FÖRBJUDAS.
* ALL SPRITTILLVERKNING och därtill TOBAK ska STOPPAS och NARKOTIKA KRIMINALISERAS tillika med ABORT, INCEST, HOMOSEX o dyl. * ‘SUND SJÄL I SUND KROPP’ ska utgöra MOTTOT för ett KRISTET, VÄLUTVECKLAT, INTELLIGENT och STRÅLANDE, SVENSKT A-FOLK utan laster, lyx och dekadens.
* UTLÄNNINGSINVASIONEN MÅSTE NU OVILLKORLIGEN STOPPAS! Det är varje människas ABSOLUTA PLIKT att arbeta i sitt anletes svett i sitt EGET land för sitt EGET folk, även då det gäller LIVET!
* SVERIGE SKA VARA SVENSKT, Grekland grekiskt osv.

Jag avslutar detta inlägg med ett arketypiskt citat från hennes telefonsvarare:
- Alla dessa bögar och bögor…

Mer om Margaretha kan ni läsa här:  (tack till sunkit)
http://www.sunkit.com/har-har-du-ditt-liv-margaretha-falkudd/
Där kan ni även lyssna på inspelade budskap från hennes telefonsvarare samt läsa kommentarer.

TREDJE INLÄGGET

Jag glömde bort att tipsa om WWW.MYSPACE.COM/VINTRUTARNA
Där finns det en till blogg samt lite härliga låtar.
Försöker uppdatera här så fort något uppdateras där.


ANDRA INLÄGGET

Hur fortsätter man?

Borde ju ha någon grej som är "dagens". Dagens låt känns ju sådär, den har jag testat förut.
Dagens VIN?
Dagens KVINNA?
Dagens MAN?

DÄR HAR VI DET!!!!!

Dagens man:  GG Allin

Allin döptes egentligen till Jesus Christ Allin men hans mor bytte hans namn när han var ca sex år gammal för att han inte skulle bli utsatt för mobbning. ...
GG Allin var rockartist som slog igenom 1977 med sin första skiva "Always was, is, and shall be". Han gjorde även plattor som The masturbation sessions Freaks Faggots, Drunks and Junkies, Eat my fuc och Scumfuc Tradition Han spelade även i flera olika band, t.ex:
The Scumfucs, The Murder Junkies, The Toilet Rockers och The Texas Nazis
Allin var känd för sina liveuppträdanden som gick ut på att han uppträdde naken, kastade, åt, och rullade sig i sin egna avföring, sitt egna urin och använde ofta sitt kön till att oralt våldta folk ur publiken som stod längst fram.
Det var också mer regel än undantag att han misshandlade folk ur sin publik med flaskor, delar ur trumset eller the old fashion way, med sparkar och knytnävsslag.
Allin planerade att avsluta sin karriär med ett självmord på scenen, men han dog istället 1993 av en heroinöverdos.

Det jag mest beundrar den här mannen för är hans tatuering på sitt vänstra bröst där det står "Live fast, Die. GG", att han från början döptes till Jesus Christ (får man överhuvudtaget heta det?) eller att han har gjort en låt som heter "Eat my shit, it smells".



Här ser vi GG Allin på Jerry Springer.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0